Και εκεί που οι κουβέντες συνεχίζονταν και τα πρώτα κείμενα ολοκληρώνονταν, κάτσαμε μπροστά στον υπολογιστή για να ενημερώσουμε το qv μας, που ολοένα και μεγάλωνε αφού αυξήθηκε η εργασιακή μας εμπειρία, οι νέες δημοσιεύσεις, οι συμμετοχές σε ομάδες, τα ενδιαφέροντα, τα τηλέφωνα, οι διευθύνσεις και ότι άλλο κάνει πλούσιο ένα βιογραφικό, που κανείς θα το 'λεγε αλλόκοτο. Και εκεί, πάνω στη μεγάλη χαρά της δημιουργίας, έπεσε το ρεύμα. Και είδαμε το qv μας, έτσι απλά, να χάνεται. Και ήταν κάπως σαν να χανόταν και ένα κομμάτι δικό μας, του χρόνου μας, της διάθεσής μας. Και είπαμε, από μέσα μας, «τι είν' ο άνθρωπος, τι είναι το qv του» και ότι «δεν μπορεί να είμαστε υποχείρια του κάθε server εμείς!» -οπότε είχαμε δύο επιλογές: και έτσι αποφασίσαμε να βρούμε ένα φυσικό χώρο όπου με τα μη ψηφιακά μας πρόσωπα, χρησιμοποιώντας θορυβώδεις προφορικούς ήχους και μουντζουρωμένους έντυπους λόγους θα κάναμε, με άλλα επίσης φυσικά πρόσωπα, την αγαπημένη μας κουβέντα για την παραφύση σεξουαλική εμπειρία.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να οργανώσουμε το πρώτο queer tea τον απρίλιο του 2005. Και επειδή οι φυσικές στάσεις έχουν και φυσικές ανάγκες, στην εύλογη ερώτηση "τί θα πίνουμε;" απαντήσαμε με μιας "τσάι, που έχει και καλοκαιρινή βερσιόν". Ήταν μια προσπάθεια να φτιάξουμε έναν κοινωνικό χώρο συνεύρεσης, ανταλλαγής και δημιουργίας για όσους και όσες βλέπουν στην queer πολιτική κάτι για τον εαυτό τους ή που κάτι, απλώς ανεξήγητο, τους δημιουργεί ενδιαφέρον για αυτή τη συζήτηση.

Θελήσαμε σε αυτόν τον χώρο να δημιουργήσουμε συνθήκες πολιτικής συζήτησης και δράσης και αυτό το καταλαβαίναμε σαν μια προσπάθεια που πρώτα πέρναγε μέσα από τη δική μας έκθεση προβληματισμών, η οποία όμως θα άφηνε πολύ χώρο για αντιδράσεις/απαντήσεις και αντανακλάσεις. Για κάθε queer tea που οργανώσαμε -ένα τον οκτώβρη και ένα τον δεκέμβρη- βάλαμε εξίσου ενέργεια και στις δύο αυτές κατευθύνσεις, και βάλαμε και μπόλικα κουλουράκια και κέικ του μιχάλη, της δικής μας βέφας... και άφθονο έρεε το τσάι.

Το φλεβάρη έγινε το τέταρτο queer tea, το οποίο είχε μόνο μουσική και τσάι και έξω από τα παράθυρα έβρεχε πολύ.